Nikotínové vrecúška Snatch – Zažite extrémnu jazdu

11. 11. 2021

Trvanlivosť nikotínových vrecúšok Snatch a dátum exspirácie

Aj nikotínové vrecúška Snatch majú definovanú minimálnu trvanlivosť, dokedy by sa mali užiť. A dokedy by ste si ich mali užiť vy. Môžete si ich vychutnať aj po exspirácii? A nájdete na vrecúškach vôbec niekde dátum exspirácie? Otázok mnoho a odpovede, tie tu pre vás na ne, samozrejme, máme. 

Najlepšie vám to vysvetlíme na krásnej historke, ktorá sa naozaj stala

To si takto dohovárame spoluprácu s influencermi, posielame im vrecúška na užívanie aj propagáciu a zrazu správa, že sú všetky po záruke. To predsa nie je možné, hovoríme si potichu. Ospravedlňujeme sa a prosíme o zaslanie fotografie, či je to skutočne tak. Čakáme, zrazu prichádzajú fotografie ako dôkaz, či sme naozaj pochybili…

Samozrejme, že sme nepochybili. Nikotínové vrecúška síce skutočne obsahovali dátum z minulosti, ale išlo o dátum výroby. Zákon nám totiž ukladá povinnosť uvádzať iba dátum výroby, nie spotreby. Takže sme všetko uviedli na pravú mieru a nakoniec sme sa tomu ešte spoločne zasmiali. Kampaň potom prebehla v poriadku. 

Aká je teda trvanlivosť nikotínových vrecúšok Snatch?

Nikotínové vrecúška Snatch teda na puku obsahujú iba dátum výroby. Trvanlivosť je stanovená presne na jeden rok. Môžete si to ľahko dopočítať, ako dlho vám to tak asi vydrží. Ale líši sa skutočná trvanlivosť od tej uvedenej? Záleží. Áno, záleží predovšetkým na skladovaní nikotínových vrecúšok, ktoré reprezentujú kľúčové slová ako chlad, tma a sucho. Všetko ostatné ku skladovaniu nikotínových vrecúšok nepatrí. 

Pri splnení týchto troch podmienok máte istotu, že nikotínové vrecúška budú fresh aj nejaký čas po dátume exspirácie. A ako spoznáte, či sú ešte fresh? Sedliackym rozumom v kombinácii s metódou pokus – omyl. 

Vrecúška po záruke si poriadne prezrite. Vyzerajú normálne? Skúste si privoňať. Voňajú výborne? Skúste hmatom ohmatať vrecúško, či je v dobrej kondícii. Nezabudnite si predtým dôkladne umyť ruky. Hneď ako prejdú týmito testami, skúste ich ochutnať. Je chuť top ako vždy? Super. A sú šťavnaté, ako by mali byť? Tak potom sú ešte naozaj v poriadku. V opačnom prípade ich radšej neužívajte.

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.