Nikotínové vrecúška Snatch – Zažite extrémnu jazdu

27. 10. 2022

Pomôžu vám nikotínové vrecúška s efektivitou v práci?

To je rečnícka otázka. Odpoveď nie je jednoduchá a možno je to tak trochu na hrane. Ale za určitých podmienok by sme sa o stimulujúcich účinkoch nikotínových vrecúšok Snatch pri práci mohli baviť. Hlavne ak prechádzate z fajčenia cigariet na nikotínové vrecúška. Ako a prečo môžu nikotínové vrecúška ovplyvniť vašu pracovnú efektivitu?

Nikotín je v prvom rade stimulant

A to je v podstate to, o čo primárne ide. Nikotín vám vo chvíli, keď sa vám dostane do tela, pomôže zvýšiť koncentráciu, stimuluje krátkodobú pamäť, zníži počet omylov a zrýchľuje reakčný čas. A v neposlednom rade nikotín pomáha zlepšovať dlhodobé vizuálne vnímanie. 

Aby ste si nemysleli, že nám ide len o to, aby sme vás navnadili, poďme si niečo povedať aj o tienistých stránkach. Nikotín patrí medzi silne návykové látky. V podobe nikotínových vrecúšok je vnímaný ako alternatíva pred omnoho škodlivejším fajčením cigariet. Môžeme tomu hovoriť menšie zlo. Oveľa menšie zlo. Napriek tomu sa dá z užívania nikotínových vrecúšok v stave k efektivite v práci oproti fajčeniu vytĺcť maximum. 

Práca a ciga? Možno niekde na stavbe

Závislosť od nikotínu v prípade fajčenia všeobecne nie je veľmi dobrá pre koncentráciu na prácu ako takú. Vo chvíli, keď už máte chuť na cigaretu, sa prestávate sústrediť a všetka koncentrácia ide bokom. Dostavia sa totiž abstinenčné príznaky ako podráždenosť, bolesť hlavy alebo potenie. 

Skrátka, budete nútení urobiť si pauzu na cigu. A to sa zas nemusí páčiť šéfovi. Navyše sa musíte odpratať niekam, kde nebudete prekážať svojmu okoliu. To nehovoríme o čase, ktorý strávite pauzami na fajčenie. Denne sa to môže vyšplhať aj na viac ako hodinu. Kto by vás chcel platiť za ničnerobenie?

Keď si namiesto cigarety vezmete v práci nikotínové vrecúška 

Nikotínové vrecúška majú obrovské množstvo výhod v tomto smere. Len čo príde chuť na nikotín, pošlete tam vrecúško. Nemusíte si dávať žiadnou pauzu, nikam chodiť ani prerušovať svoju koncentráciu. A navyše sa dostavia všetky stimulujúce účinky nikotínu, ktoré môžete pri práci okamžite využiť a neprídete o ne cestou z pauzy. 

Nikotínové vrecúška si môžete okrem obedovej alebo desiatovej pauzy pri jedle dať takmer kedykoľvek, pretože:

užívanie vrecúšok je také diskrétne, že ho na vás nikto nespozná,
užívanie nikotínových vrecúšok nevytvára žiadny dym a nesmrdí,
je to podobné ako žuvanie žuvačiek, ktoré nikomu neprekáža,
budete mať fresh dych ako horský víchor.

Vy ste happy, zamestnávateľ tiež. Vy ušetríte čas, smrad aj svoje zdravie a navyše si doprajete poriadnu dávku koncentrácie, z ktorej vás len tak nič nevyvedie. Čo vy na to?

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.