Nikotínové vrecúška Snatch – Zažite extrémnu jazdu

06. 09. 2021

Nikotínové vrecúška SNATCH majú nové sily

Moderate Strong - 10 mg

Zatiaľ najslabšie vrecúška Snatch sú u nás tie s prívlastkom Moderate Strong. Obsahujú 10 mg nikotínu na gram vrecúška, čo predstavuje cca 7 mg nikotínu na jedno vrecúško. Ideálne pre tých, ktorí vrecúška skúšajú prvýkrát alebo nepotrebujú poriadnu dávku nikotínu.

Snatch Arctic Mint Moderate Strong

V tejto sile nájdete dve naše príchute Snatch, teda Forest Fruits a Arctic Mint. Ale nebojte sa, čoskoro bude v predaji aj príchuť Frozen. A ako spoznáte, že ide práve o túto silu nikotínu? Nikotínové vrecúška Snatch sme označili hashtagom s číslovkou podľa obsahu mg nikotínu na g vrecúška. Na vrecúškach Moderate Strong tak nájdete #10, ďalej samotný nápis Moderate Strong a tiež označenie v podobe piatich bodiek, z ktorých tie vyplnené značia silu nikotínu. Moderate Strong obsahujú dve vyplnené bodky z piatich.

Strong Edition - 16 mg

Strong Edition sú o niečo silnejšie vrecúška, ktoré odporúčame skôr skúsenejším používateľom. Obsahujú 16 mg nikotínu na gram vrecúška, čo je približne 11,2 mg nikotínu v každom vrecúšku Snatch. Výhodou radu Strong Edition je, že v tejto sile nájdete všetky naše vrecúška Snatch, teda tak Frozen, ako aj Arctic Mint a Forest Fruits. Ideálne pre vyskúšanie všetkých príchutí. 

Snatch Foresdt Fruits Strong Edition

Čo sa týka označenia, rovnaký spôsob platí aj pre Strong Edition, teda #16, nápis Strong Edition a pri bodkách nájdete štyri vyplnené z piatich. Označenie sily nikotínu nájdete na vrchnej časti viečka od puku.

Ultra Strong - 30 mg

To najsilnejšie, čo vo vrecúškach Snatch nájdete, je Ultra Strong. 30 mg nikotínu na gram vrecúška. To znamená, že každé vrecúško obsahuje cca 21 mg nikotínu. To je naozaj silná dávka, ktorú odporúčame skúseným používateľom, ktorí sú na podobné dávky nikotínu zvyknutí.

Snatch Frozen Ultra Strong

Silu Ultra Strong ponúkame zatiaľ pri jedinej príchuti, a to Snatch Frozen. Na puku nájdete číslovku #30, nápis Ultra Strong a prekvapivo všetkých päť plných bodiek.

Ako sa teda vyznať v silách nikotínu pri vrecúškach Snatch

Nie je to žiadna veda. Sledujte pár základných vecí a máte vyhraté:

  • silu nikotínu v podobe bodiek na spodnej časti viečka puku
  • číselné označenie na puku v podobe hashtagu a čísla, ktoré značí množstvo mg na g vrecúška
  • označenie v podobe názvu sily
  • popisy produktov tu na webe alebo v našom e-shope Nicomania, kde nájdete aj množstvo mg nikotínu na vrecúško

Čo máme v pláne?

K súčasným silám pre vás pripravujeme úplne novú silu nikotínu. Môžete hádať. Bude patriť medzi tie jemnejšie. Bude mať názov Smooth Edition s obsahom 6 mg nikotínu na gram vrecúška a budeme ju zatiaľ ponúkať iba v príchuti Snatch Forest Fruits.

 

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.