Nikotínové vrecúška Snatch – Zažite extrémnu jazdu

11. 05. 2022

Nikotínové vrecúška a cestovanie v lietadle

Letné cestovanie na dovolenky sa blíži a s ním aj obavy, ako je to s nikotínovými vrecúškami a cestovaním v lietadle alebo dostupnosťou s nikotínovými vrecúškami Snatch za hranicami. Tak ako to teda je?

Nikotínové vrecúška v lietadle

Ako je nám dosiaľ známe, neexistujú zatiaľ žiadne plošné obmedzenia nikotínových vrecúšok v rámci cestovania v lietadle. To znamená, že si ich môžete bez obáv pribaliť so sebou do odbavenej batožiny a takisto do batožiny príručnej, ktorú máte priamo v lietadle. Nič vám tak nebráni užívať nikotínové vrecúška priamo pri lete. To ocenia najmä tí, ktorí v prípade dlhých letov nemôžu vydržať bez nikotínu, a tiež tí, ktorí majú pri vzlete a pristátí problémy s vyrovnávaním tlaku v ušiach. Takže odložte cukríky a lízanky a pošlite tam nikotínové vrecúško. Navyše sa vám puk parádne vojde do vrecka, takže máte svoje vrecúška hneď poruke, kedykoľvek potrebujete.

Pre istotu sa však vždy poraďte so svojou aerolinkou, či nemajú nejaké obmedzenia s nikotínovými vrecúškami na palube. Prípadne si zistite, ako to chodí na letisku v destináciách, odkiaľ a kam budete cestovať. Jediné, kde by mohol byť nejaký zádrh, je množstvo. Nič sa nemá preháňať a ťahať so sebou na dovču 30 pukov je holý nezmysel. Mohli by ste mať potom problémy s colnou kontrolou a nedajbože ešte doplácať clo. A koľko teda so sebou vziať? Jeden puk vydrží bežnému užívateľovi približne dva dni. Podľa toho si môžete ľahko spočítať, koľko potrebujete na svoj pobyt vrecúšok. Ale viac ako 10 pukov so sebou asi neťahajte. Ono to tiež zaberie nejaké miesto v batožine, tak myslite aj na to.

Kúpite nikotínové vrecúška Snatch v zahraničí?

Najlepšie urobíte, keď ich vopred nakúpite online v našom partnerskom e-shope Nicomania.cz. Navyše je tam na všetky vrecúška Snatch vrátane nových Citrus a Chilli Mint akcia 1 + 1 zadarmo. Nikotínové vrecúška Snatch však kúpite skoro v každej trafike po celej ČR. A ak by ste na ne nedali dopustiť v zahraničí, skúste e-shop snussie.com s doručením po celom svete.

Ak to tých však pár dní alebo týždňov zvládnete aj bez svojej obľúbenej značky, môžete skúsiť lokálnu ponuku nikotínových vrecúšok v destinácii, kam sa vydávate. Radšej si však miestnu ponuku vopred poriadne preštudujte, nech nie ste na suchu.

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.