Nikotínové vrecúška Snatch – Zažite extrémnu jazdu

08. 03. 2023

Čo sú české nikotínové vrecúška?

České výrobky sú zvyčajne zárukou kvality. Trend nákupu výrobkov od českých výrobcov je v poslednom čase na vzostupe. Za pôvodom nikotínových vrecúšok by sme samozrejme museli ísť do Švédska, odkiaľ sa dostali do celého sveta. Ale vedeli ste, že sa vyrábajú aj u nás v Českej republike? Aké sú? No, hádajte. 

Pôvod nikotínových vrecúšok

Podobne ako snus, aj nikotínové sáčky majú svoju najväčšiu základňu vo Švédsku. Tam ich v 21. storočí prvýkrát vyvinula spoločnosť Swedish Match pod značkou Zyn a odtiaľ sa rozšírili do celého sveta. Svoje miesto majú aj v Českej republike. Viete, ktoré to sú?

Nikotínové vrecúška SNATCH

Nikotínové vrecúška SNATCH sú čisto českej výroby. Značku SNATCH sme vytvorili a založili s cieľom naštartovať český trh s nikotínovými vrecúškami. Naším cieľom je vyrábať tradičné osvedčené príchute, ale radi trochu experimentujeme, pozri napríklad našu exkluzívnu Chilli Mint. Naše nikotínové vrecúška SNATCH sú výsledkom dlhodobého výskumu a vývoja v tých najprísnejších podmienkach. Neustále sa snažíme napredovať, preto objavujeme nové, kvalitnejšie materiály a nové výrobné postupy, aby sme používateľom zabezpečili čo najpríjemnejší zážitok a najväčší pôžitok z chuti. 

Nikotínové vrecúška DOPE

Nikotínové vrecúška Dope sú tiež výtvorom našej materskej spoločnosti DanCzek. Vyrábajú sa v rovnakej továrni na severe Českej republiky ako sáčky Snatch a ponúkajú trochu iné portfólio príchutí a sily nikotínu. Skrátka, každý užívateľ chce niečo iné a my ako českí výrobcovia mu to chceme poskytnúť. Veľmi dobre vieme, čo majú Česi radi, a podľa toho pristupujeme k výrobe nikotínových vrecúšok. Za zmienku stojí extrémne silná Dope fifty s 50 mg nikotínu na gram vrecúška. 

Obe značky nikotínových sáčkov Snatch a Dope nájdete exkluzívne v našom partnerskom e-shope nicomania.cz a samozrejme aj vo všetkých trafikách po celej Českej aj Slovenskej republike. Navyše v pravidelných akciách 1+1 puk zadarmo, so sprievodným merchom, exkluzívnymi akciami a ďalšími možnosťami. 

Čo by ste si mali odniesť z tohto článku

  • nikotínové vrecúška vznikli vo Švédsku ako alternatíva snusu
  • prvé nikotínové vrecúška vyrobila spoločnosť Zyn
  • v Českej republike nikotínové sáčky vyrábajú dve značky, Snatch a DOPE
  • obe značky nájdete v e-shope nicomania.cz a v trafikách po celej Českej aj Slovenskej republike 

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.