Nikotínové vrecúška Snatch – Zažite extrémnu jazdu

28. 04. 2023

Čo robiť s použitými nikotínovými vrecúškami?

Urobme to pekne. Nehádžme veci na zem a už vôbec nie tam, kam nepatria. Platí to aj pre nikotínové vrecúška? Neznie to celkom jasne? Nemyslíme si to. Žiaľ, všimli sme si, že nikotínové vrecúška sa z času na čas povaľujú v telocvičniach, na zastávkach verejnej dopravy, dokonca aj v školách a na iných miestach. Je to, samozrejme, škoda pre dotyčného, ale samotné nikotínové vrecúška by mohli utrpieť aj na povesti. A to si neželáme. Čo teda robiť s použitými nikotínovými vrecúškami?

Ako dlho používať nikotínové vrecúška?

Všetko sa raz skončí. Aj používanie nikotínových vrecúšok má svoj čas. Je to približne 30 minút. Životnosť nikotínových vrecúšok ako takých je samozrejme iná. Podľa legislatívy majú vrecúška trvanlivosť 1 rok od dátumu výroby, ktorý nájdete na vrecúšku. V závislosti od skladovania vám môžu vydržať dlhšie a samozrejme aj kratšie. Odporúčame však, aby ste vrecká spotrebovali ideálne do jedného roka od dátumu výroby. 

Skutočná doba používania závisí od toho, ako dlho vám budú dodávať chuť. Keď vytečú všetky kvapky šťavy, je čas ich z úst vybrať. A čo ďalej? Potom je čas sa ich zbaviť. 

Kam s použitými nikotínovými vrecúškami?

Žiadny nebezpečný ani špeciálny odpad. Nikotínové vrecúška si po použití vyberte z úst a vyhoďte ich rovno do koša alebo odpadkového koša určeného na zmesový odpad. Nemusíte ich triediť, odnášať do zberného dvora ani zbierať a vyhadzovať všetky naraz. Je to také jednoduché. Prečo teda nachádzame nikotínové vrecká po celej krajine? To nevieme. Nie, keď máte možnosť jedného hacku. 

Viete o skrytej priehradke?

Vo vašom okolí sa nenachádza žiadna odpadková nádoba? Je to v poriadku? Využi túto situáciu. Skontrolujte svoj puk, nájdete skrytú priehradku na použité nikotínové vrecúška. Jednoducho ich tam odložte, kým nebudete mať možnosť vyhodiť použité vrecúška do koša. Zmestí sa vám ich tam hneď niekoľko. A kde vezmete celý puk? Až na niekoľko výnimiek sa nikotínové vrecúška dodávajú v plastových pukoch. Samozrejme, tie by sa mali v ideálnom prípade vyhadzovať do plastových košov. 

Hádzanie nikotínových vrecúšok na zem nie je pekné a mali by sme si prostredie okolo seba spríjemňovať. To je bez debaty.

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.