Nikotínové vrecúška Snatch – Zažite extrémnu jazdu

15. 05. 2018

Ako užívať nikotínové vrecúška Snatch

O tom, čo sú to nikotínové vrecúška a kde sa vzali, sme vám písali v jednom z predchádzajúcich článkov. Ako si čo najlepšie vychutnať nikotínové vrecúška Snatch? 

Hygiena first

Kým sa vôbec pustíte do manipulácie s nikotínovými vrecúškami, mali by ste mať riadne umyté, prípadne vydezinfikované ruky. Zvlášť v dobe, v akej žijeme. Ak ste niekde na cestách a nemáte poruke práve umývadlo s mydlom, majte pri sebe ideálne antibakteriálny gél. Umývanie rúk to plne nenahradí, ale je to nutné minimum, čo pre seba môžete v tej chvíli urobiť. 

A teraz sa môžeme pustiť do návodu:

1. Vyberte vrecúško Snatch zo škatuľky

Vyberte svoj puk a z neho jedno nové, nepoužité nikotínové vrecúško.

2. Umiestnite vrecúško pod peru

Hornú, spodnú, to necháme na vás. Každý si nájde v ústach svoje obľúbené miestečko.

3. Nechajte pôsobiť

Pri pôsobení nikotínového vrecúška môžete cítiť jemné brnenie. To však neznamená, že ste rytier, ale že sa vám pomaly do tela vstrebáva nikotín.

4. 30 minút a dosť

Po 30 minútach (ak výrobca neuvádza inak) vrecúško z úst vyberte. Nezabudnite opäť na dôkladnú hygienu rúk.

5. Likvidácia vrecúška

Teraz máte dve možnosti. Buď vrecúško vyhodíte rovno do koša, alebo ak nie je prítomný, využite odpadovú priehradku vo svojej škatuľke.

Čo pri užívaní nikotínových vrecúšok Snatch nerobte

  • Vrecúško nie je určené na konzumáciu – neprehĺtajte ho. Nerobte ani činnosti, pri ktorých by mohlo dôjsť k prehltnutiu, napríklad šport.
  • Nepite a nefajčite – počas užívania vrecúška by ste nemali piť ani fajčiť. Ono nie je nič príjemné, ani keď sa napijete pri žuvaní žuvačky. Takže asi tak.
  • Nepreháňajte to s nikotínom – ak nie ste zvyknutí, nepreháňajte to s nikotínom. Nikotín sa z vrecúšok uvoľňuje pomalšie než z cigariet, ale zato dlhšie. Dajte pozor, aby ste nedocielili potenie, únavu, návaly a podobné stavy.
  • Použité vrecúško vyhoďte – azda by vám nenapadlo užiť ho druhýkrát.

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.