Nikotínové vrecúška Snatch – Zažite extrémnu jazdu

11. 02. 2022

Ako na príchute nikotínových vrecúšok Snatch

Dnes sa stretnete s nepreberným množstvom nikotínových vrecúšok, síl nikotínu a tiež príchutí. Snažíme sa okrem bežnej klasiky potešiť svojich zákazníkov neobyčajnými príchuťami, aby mohli z času na čas zaexperimentovať. Aby sme v tom urobili trochu poriadok, pripravili sme si pre vás prierez príchuťami Snatch.

Ako vybrať ideálnu príchuť

Prvá vec je, že ak sa v nikotínových vrecúškach už trochu orientujete, môžete rovno postúpiť k ďalšiemu odseku. Ak však patríte medzi začiatočníkov, mrknite na to. Kým sa pustíte do výberu príchutí, mali by ste si najprv povedať, čo od nikotínových vrecúšok vlastne očakávate. Niekomu ide čisto o zahnanie chuti na cigaretu, teda o dodanie potrebnej dávky nikotínu svojmu telu. Iní za tým vidia zážitok, respektíve pôžitok z chuti. Vďaka veľkému množstvu príchutí môžete obšťastňovať svoje chuťové bunky takmer donekonečna. 

Rozhodli sme sa naše príchute trochu viac opísať, aby ste boli pri výbere múdrejší.

Ideálne pre svieži dych

Nie je tajomstvom, že sa výrobcovia nikotínových vrecúšok tak trochu inšpirovali žuvačkami. Respektíve sviežim dychom. Aj ten vám môžu nikotínové vrecúška dodať. A je pravdepodobnejšie, že vám v ústach vydržia dlhšie než žuvačka. O sviežosť v nikotínových vrecúškach sa starajú ingrediencie, ako je mäta, mentol alebo výťažky z eukalyptu, prípadne ich kombinácia.

Čisto svieže príchute u nás zastupujú nikotínové vrecúška Snatch Arctic Mint, a to hneď v dvoch silách 10 a 16 mg nikotínu na gram vrecúška. Snatch Arctic Mint je mixom mentolu a eukalyptu. Svieži dych a ľadová jazda je tak zaručená. 

Niekto to rád sladké

Svieži dych nie je to jediné, čo môžete pri užívaní nikotínových vrecúšok zažiť. Sladkosť u nás reprezentujú nikotínové vrecúška Snatch Forest Fruits, opäť v silách 10 a 16 mg nikotínu na gram vrecúška. Ako už názov napovedá, ide o mix lesného ovocia, pričom najväčšie tóny po sebe zanechávajú čierne ríbezle. Skvelý a sladký zážitok zaručený.

Ďalšou kapitolou sú citrusy. Kdekto má z tejto oblasti trochu strach, pretože sa bojí kyslej chuti citrónov. Nemajte však obavy, vezmite z citrusov, ako sú mandarínky, pomaranče, pomelo, limetka alebo citróny, to najsladšie a získate príchuť Snatch Citrus so silou 16 mg nikotínu na gram vrecúška. Ochutnajte, stojí to za to.

Dali by ste si čili?

Existujú dva typy ľudí – na jednej strane tí, ktorí milujú štipľavé, a na strane druhej tí, ktorí to skrátka nemajú radi. Nič medzi tým neexistuje. Ak patríte do tej prvej skupiny ľudí, zbystrite pozornosť. V decembri minulého roku sme do nášho portfólia pridali nevídanú exkluzívnu príchuť Snatch Chilli Mint so silou 16 mg nikotínu na gram vrecúška. Ide o to najlepšie z čili papričiek Carolina Reaper, ktorú krásne doplňujú tóny mäty pre ešte väčšiu jazdu. Tak čo, dáte to?

Nikotinové sáčky Snatch Chilli Mint

Niečo pre silné nátury

Samozrejme, nemôžeme zabudnúť na tých, pre ktorých je nikotín alfou a omegou celého užívania nikotínových vrecúšok. Presne preto sú tie najsilnejšie nikotínové vrecúška ako stvorené. U nás ich nájdete v podobe Snatch Frozen v plnej sile 30 mg nikotínu na gram vrecúška. Nič pre slabé povahy a užívateľov, ktorí nie sú na takú porciu nikotínu zvyknutí. Snatch Frozen ponúka jedinečnú mrazivú chuť na obľúbenom slanom základe.

Nikotínové vrecúška Snatch kúpite vo všetkých trafikách a tiež v e-shopu Nicomania.cz.

Tento výrobok obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou.